Over ons

In elke stad zijn er veel biologische aanbiedingen door een groot aantal lokale markten als u een van de gezondheidsbewuste inwoners bent die ernaar streven hun leven te verbeteren door een goed dieet te eten dat ook leuk is.

Betrouwbare en beproefde natuurvoedingsmarkten zijn er tegenwoordig in overvloed in de wijken voor het gemak van de bewoners. Ze bieden verse biologische en duurzame kruidenierswaren en oogverblindende lokale producten tegen redelijke prijzen. Sommige bieden zelfs gratis fruit en andere voedselmonsters of gratis kinderopvang aan terwijl u door de gangpaden vaart in een “homegrown” -sfeer.

Als de winkels eetzalen of “testkeukens” in een deel van hun ruimtes hebben opgenomen, wordt er een eindeloze verscheidenheid aan zelfgemaakte en heerlijke gerechten bereid om klanten te laten zien hoe ze hun eten op smakelijke en gezonde manieren kunnen bereiden.

De term “biologisch” verwijst naar voedsel dat wordt verbouwd zonder de hulp van kunstmatige chemicaliĆ«n. Het begin van de biologische beweging kan worden teruggevoerd tot het begin van de 19e eeuw en werd voortgezet in het begin van de 20e eeuw door een kleine groep boeren die biodynamische landbouw, voedselkwaliteit en -veiligheid, het gebruik van hernieuwbare bronnen en milieubewustzijn en -behoud aanmoedigde. De biologische productie en afzet zijn sindsdien in een snel tempo gegroeid in het voordeel van zowel de boeren als de consumenten.