Een barbecue organiseren in de buurt van Ede is veel makkelijker dan u misschien denkt. Bestel gewoon een barbecue catering waar uzelf totaal geen werk mee heeft. Aangepast aan uw wensen, de groepsgrootte, met of zonder thema, halal, biologisch of ouderwets. Voor een scherp geprijsde barbecue catering in Ede of omgeving is Ter Burg het meest voor de hand liggend. Alles wat bij hen vandaan komt is van uitzonderlijke topkwaliteit en wordt geleverd op iedere gewenste locatie. Alsof dat niet genoeg is wordt een gasbarbecue, serviesgoed en bestek meegeleverd en na afloop weer vuil opgehaald. Dat biedt u de gelegenheid om heerlijk na te genieten van een geslaagde barbecue-party. Met vrienden, tijdens een personeelsfeestje of ter gelegenheid van een jubileum: een barbecue catering past overal bij.

Barbecue catering Ede voor feesten en partijen

Bij een barbecue denkt u natuurlijk aan een zwoele, zomerse dag met een bijvoorbeeld een lekkere rose wijn. Maar wist u dat in de winter barbecueën ook steeds populairder wordt? Dus als u iets te vieren hebt en gebruik wilt maken van een barbecue catering in Ede hoeft u daar echt niet tot de zomer mee te wachten. Bij Ter Burg is het mogelijk om, behalve een barbecue met toebehoren, ook een partytent erbij te huren. Indien het nodig is zelfs met heaters om u en uw gasten lekker warm te houden. Maar er is meer. Een mobiele tap, drank, glaswerk, statafels, stoelen, een geluidsinstallatie en zelfs een echte barbecue kok. Zo heeft u werkelijk nergens geen omkijken meer naar en kunt u de hele avond lekker doorfeesten.

Barbecue catering Ede geschikt voor iedereen

Ook wanneer u of één van uw gasten dieetwensen hebben is een barbecue catering in Ede bij Ter Burg mogelijk. Dit kunt u aangeven bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Zin in een thema-avond? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Maak er een Amerikaanse fuif van, compleet met een aangepaste barbecuepakket. Heerlijke steaks, hotdogs, chickenwings en spareribs. Ieder ander thema kan natuurlijk ook. Bij Ter Burg zorgen ze ervoor dat u een barbecue catering krijgt die compleet aansluit bij uw idee over een fantastisch geslaagd feest.